Du er her: Hjem > Hvem er vi ?

Hvem er vi ?

Sammen med Vika Data driver vi "vagtbytte" for de praktiserende læger og det er bl. a. i den forbindelse vi nu også stiller os til rådighed med formidlingen af ophold i Østrig. Jeg har tidligere arrangeret ture med læger og andet godtfolk til området, men på et andet gasthaus. Dette er bedre end det tidligere, med bad på alle værelser og ligger få hundrede meter fra det tidligere. Det tager ca. 15 min. i egen bil til Alpbach eller med en gratis skibus ca. 25 min. Til Kaltenbach i Zillertall ca. 20 min i egen bil, her er der ikke gratis skibus. Wilder Kaiser kan nås på ca. 10-25 min i egen bil afhængig af hvor man vælger at tage op, der er mange muligheder.
Fra den Danske grænse er der ca. 1070 km. derned af korteste vej se rutbeskrivelsen på Google, "Hvor er det ?" klik på "Rutevejledning".

Jeg er selvfølgelig også parat med forslag til transport derned og kender også til mange andre muligheder hvad enten det gælder sommer ferien eller skiferien, benyt evt. mail formularen, så vil jeg forsøge med relevante forslag

Per Bech